Απόστολος Λιβανός: «Ο Μέσι, ο Ριβάλντο και ο Σαραγόσα»

Απόστολος Λιβανός: «Ο Μέσι, ο Ριβάλντο και ο Σαραγόσα»

Για τους στόχους του Πανσερραϊκού μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Απόστολος Λιβανός, τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Για τους Μέσι και Ριβάλντο, αρχικά, τόνισε: «Και οι δύο έχουν δείξει πολλά, οπότε είμαστε καλά. Τα ονόματα… έτυχαν», ενώ για τον 39χρονο προπονητή Ζεράρ Σαραγόσα σημείωσε:

«Ήταν το βασικό πρότζεκτ να βρούμε κάτι από το εξωτερικό και νομίζω είναι η ιδανικότερη λύση από αυτές που ψάχναμε. Θέλαμε μία διαφορετική φιλοσοφία από την ελληνική. Το έργο του μέχρι τώρα είναι το ιδανικό για εμάς. Πριν έρθει είχαν συζητηθεί οι στόχοι. Μιλήσαμε συγκεκριμένα. Είπαμε ότι πρέπει να προωθηθούν νέοι παίκτες και να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο, ελκυστικό. Σε εμάς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος. Σιγά σιγά θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Τόνισε ότι: «Έχει αντιστραφεί το κλίμα και ο κόσμος επιστρέφει. Όταν αντιλαμβάνεται ότι γίνεται καλή δουλειά και έρχεται και το αποτέλεσμα ενθουσιάζεται. Το ποδόσφαιρο, ειδικά των Σερρών, έλειψε και τώρα που βλέπουν οι φίλαθλοι ότι είμαστε στον σωστό δρόμο γυρίζουν».

Για το αν υπάρχουν παιδιά των Σερρών στο ρόστερ: «Κινούμαστε στον νομό Σερρών. Μέσω των ακαδημιών θέλουμε να φτιάξουμε κάτι που θα υποστηρίξει την μεγάλη ομάδα. Αυτό, όμως, χρειάζεται χρόνο. Πέρσι δεν υπήρχαν ερασιτεχνικά. Οι παίκτες ήταν αδρανείς και έχει μείνει πίσω αυτό το κομμάτι. Οι ηλικίες είναι μεταξύ 23 και 26 και μικρότερες».

Για την «εκτόξευση» του Τσιμίκα, ο οποίος ξεκίνησε από τον Πανσερραϊκό: «Ό,τι δημιουργείται και εξελίσσεται βοηθάει την ιστορία του Πανσερραϊκού, αλλά και την φιλοσοφία όλων των παικτών γιατί βλέπουν ότι υπάρχει μέλλον. Νομίζω ότι θα έχουμε επιτυχία όχι μόνο στους μπακ, αλλά σε όλες τις θέσεις».

Για την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Αυτό που συμβαίνει δεν είναι λογικό. Και για εμάς, όχι μόνο για τον προπονητή, είναι ανεξήγητο. Υπάρχει κάθε μέρα μία διαφορετική απόφαση. Ευτυχώς ο προπονητής προσαρμόζεται γρήγορα και καταλαβαίνει».

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr