Απόλλων Παραλιμνίου 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα

Απόλλων Παραλιμνίου 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα

Τρίτη σερί  νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του  Απόλλωνα Παραλιμνίου  κερδίζοντας μέσα στο Καλαμπάκι την με 1-0 τοπική ομάδα δείχνοντας ότι ξαναβρίσκει το καλό  αγωνιστικό του πρόσωπο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 30 ο Γιώργος Λαζαρίδης με σουτ μέσα απο την περιοχή μετα απο πάσατου Λιάρα. Ικανοποιημένος ο Παύλος Δημητρίου απο την απόδοση της ομάδας του, που έχασε ευκαιρίες να βάλει και άλλα γκολ στο 2ο ημίχρονο, ενώ ευχαρίστησε την γηπεδούχο ομάδα για την άψογη φιλοξενία. Ο αγώνας παρά την βροχή έγινε ήταν συναρπαστικός , ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άριστη κατάσταση

Α.Ε. Καλαμπακίου: Κελετζής, Πέτρο, Ντόβας, Κλογκέρι, Βασιλειάδης, Κυσσίδης, Τζιβανάκης (77ο Παυλίδης), Τσερκέζος, Θεοδοσιάδης (60οΣαββίδης), Κωνσταντινίδης (77ο Μπόζης) Στάϊκος (81ο Κασαπίδης).

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Κεχαγιάς (63ο Τριανταφύλλου), Δέντσας, Λιάρας, Καρυοφύλλης, Ζυγκερίδης (90ο Τάκας), Οκάν (89ο Γκόλιας), Λαζαρίδης (81ο Μαυρομάτης)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr