Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης: Χ-αμένοι και οι δύο

Απόλλων Παραλιμνίου - Νέστος Χρυσούπολης: Χ-αμένοι και οι δύο

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι από άποψη θεάματος, Απόλλων Παραλιμνίου και Νέστος Χρυσούπολης, μοιράστηκαν από έναν βαθμό (1-1), χάνοντας ευκαιρίας και οι δύο ομάδες να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου φιλοξένησε τον Νέστο Χρυσούπολης, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον τέταρτο της βαθμολογίας Απόλλων, κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας Νέστο.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας γκολ από τα… αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, στο 4 λεπτό, ο Λιάρας άνοιξε τον σκορ για την ομάδα του. Ο Νέστος πήρε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε τον Απόλλων και στο 27ο λεπτό, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λίτσκα. Δεν άλλαξε το σκορ του ημιχρόνου, καθώς οι δύο ομάδες έδωσαν αρκετές «μάχες» στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες «κυνήγησαν» το γκολ, έχοντας ευκαιρίες εκατέρωθεν για ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε την νίκη. Ο Λίτσκας έχασε την πρώτη ευκαιρία για τον Νέστο, με το Παραλίμνιο να «απαντάει» με ένα δοκάρι του Ν’Λουντούλου. Από το 70′ λεπτό, το Παραλίμνιο πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, με τον Ν’Λουντούλου να χάνει ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ και να δώσει στην ομάδα του την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Απο το παιχνίδι αποχώρησαν τραυματίες οι Κούτλας και Καρυοφύλλης

Διαιτητής: Ιορδάνης Κατεριάδης(ΕΠΣ Πέλλας)

Βοηθοί: Αρέστης, Σηπάκης(ΕΠΣ Πέλλας)

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Παπαδόπουλος  Ε.,Τοπάλ, Παπαδόπουλος Ι., Κουτζαβασίλης, Κούτλας(46΄ λ.τ. Νικολαϊδης), Τζαμπέγια (46΄ Τάκας), Λιάρας, Πεκρής(78΄ Ντάριο), Γαϊδαρτζής, Εν Λουντούλου, Καρυοφύλλης (17΄ λ.τ.Γιαννόπουλος)

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Δεμένικος, Μπλιός, Ποδαράς, Μπαμπούρης, Φραγκούλης, Δόντσος, Παπαδόπουλος( 88΄ Αδαμάκης), Ανδρεάδης (63΄ Κοβάτσης), Λίτσκας, Μπαϊκαρά (80΄ Γρηγοριάδης), Λαζαρίδης (72΄ Γεωργιάδης)

Επιμέλεια: Παντελής Τσαουσίδης

Share