Απόλλων Παραλιμνίου: Έναρξη προετοιμασίας – Αγιασμός και απόκτηση Γιώργου Γούλα

Απόλλων Παραλιμνίου: Έναρξη προετοιμασίας - Αγιασμός και απόκτηση Γιώργου Γούλα

Την Δευτέρα 27/07/2020 άρχισε να χτίζεται η ομάδα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο Πάτερ Παύλος πριν την έναρξη της προετοιμασίας τέλεσε τον Αγιασμό και ευχήθηκε στους προπονητές και στους παίκτες να έχουν υγεία και πολλές νίκες.

 

Ακολούθησε σύντομη ομιλία του Προέδρου Κεραμάρη προς τους παίκτες.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής Καραμπετάκης που καλωσόρισε τους παίκτες και τους εξήγησε τι περιμένει από αυτούς, αυτός και οι συνεργάτες του στο στάδιο της προετοιμασίας.

Το νέο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε η ομάδα θα δώσει πολλά φιλικά με στόχο το καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας.

Ανακοίνωση απόκτησης  Γιώργου Γούλα

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Γιώργο Γούλα. Ο Γούλας είναι γεννημένος στις 08/07/1994 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου. Γιώργο καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr