“Απόδραση” με πολύ καλή εμφάνιση για τον Ορφέα !

"Απόδραση" με πολύ καλή εμφάνιση για τον Ορφέα !

ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ  66-76  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

 

Από την στιγμή που ανέβασε την ψυχολογία του χάρη στην νίκη του πριν δυο εβδομάδες στο Παγγαίο, ο Ορφέας πήρε σημαντικό διπλό και στο Δοξάτο Δράμας και έφτασε τις 2 νίκες σε 3 παιχνίδια (έχει κάνει το ρεπό του). Η ομάδα του Χρήστου Γκαβανόζη ανέβασε σημαντικά την απόδοση της μετά το πρώτο δεκάλεπτο και βγάζοντας ενέργεια και αυτοματισμούς στο παρκέ έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνος,παρότι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πολύ στο τέλος να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά καλά και η 1η περίοδος ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένη με το σκορ να είναι στο 17-18. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι “ασπρόμαυροι” κυριάρχησαν στο παρκέ και έκλεισαν το ημίχρονο στο +11(26-37). Μάλιστα το σύνολο του Γκαβανόζη έδειξε να καθαρίζει οριστικά με την υπόθεση νίκη,καθώς προηγήθηκε με 41-56 10′ πριν το τέλος. Οι γηπεδούχοι στην απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι δεν τα κατάφεραν και ο Σκοπός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Η τετράδα Δροσινός-Λαγός-Λουλούδης-Γάτος έκαναν τρομερή δουλειά στο ΔΓΑ Δράμας και οδήγησαν την ομάδα τους εκ του ασφαλούς.

 

Δεκάλεπτα: 17-18, 26-37 (ημ.), 41-56, 66-76

Ορφέας Ν. Σκοπού (Γκαβανόζης): Καραμπατζάκης 2, Γεωργόπουλος 5, Δροσινός 17 (3), Λαγός 17, Αχτσής 2, Θεοδωρόπουλος 6, Γάτος 12, Γιοβάνης 2, Λουλούδης, 13 (1),  Καρακάσης, Χαβαλές, Δούμας.

Share