Αποχώρηση Μπύρου από τον Ξηροπόταμο λίγο πριν την πρεμιέρα!

Αποχώρηση Μπύρου από τον Ξηροπόταμο λίγο πριν την πρεμιέρα!

Πυρ και μανία αποχώρησε ο Γιάννης Μπύρος στο ημίχρονο του φιλικού του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα από τα όσα διαπίστωσε βλέποντας για πρώτη φορά την ομάδα της γενέτειρας του να αγωνίζεται.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ανακοίνωσε στον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Κιοσσέ και το πρόεδρο του συλλόγου Δούκα Ρούτση την απόφαση του να σταματήσει την χορηγική του στήριξη.

Όταν πέρσι του είχαν ζητήσει να βοηθήσει την ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και να ανέβει στην τρίτη κατηγορία ο Γιάννης Μπύρος ήταν ξεκάθαρος απέναντι στους διοικούντες του Ξηροποτάμου. Αδιαφορώντας για το αν θα παραμείνει τελικά η ομάδα στην κατηγορία, ήθελε να μετατραπεί σε ένα σύλλογο ανάδειξης των δραμινών ταλέντων. Μέσα από την ομάδα ήθελε να υπάρχει ένας δίαυλος αξιοποίησης των νεαρών ταλέντων του νομού.

Χωρίς να καταλήξει μια ομάδα μόνο με …πιτσιρικάδες, το όραμα του για τον Ξηροπόταμο ήταν να τον κάνει την ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και δίνει ευκαιρίες στους δραμινούς ποδοσφαιριστές που το αξίζουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αποτελέσουν λύσεις για την ενίσχυση -σε πρώτο χρόνο- της Δόξας και στην συνέχεια για άλλες ομάδες έξω από τον νομό.

Για αυτό το όραμα πρόσφερε απλόχερα την στήριξη του στους διοικούντες του Ξηροποτάμου τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα για να εξασφαλίσουν την άνοδο, όσο και μέχρι τώρα στην προετοιμασία για την Τρίτη εθνική. Αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλευρό τους διαπιστώνοντας σήμερα ότι τα ίδια πρόσωπα που αγωνίζονταν πέρσι, παραμένουν στην συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας και λείπουν αυτά για τα οποία έδωσε την οικονομική στήριξη του.

Μοιραία λοιπόν ήρθε η απόφαση αυτή και το πρόβλημα που δημιουργείται στην διοίκηση του Ξηροποτάμου είναι σίγουρα πολύ σοβαρό καθώς για τα δεδομένα της κατηγορίας υπάρχει μια πολύ ακριβή σύνθεση .

 

πηγή:sportdrama.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr