Αποχώρησε για τον Εργοτέλη ο Κάτος λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων !

Αποχώρησε για τον Εργοτέλη ο Κάτος λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων !

Ο 20χρονος Γρηγόρης Κάτος, αποχώρησε από την ομάδα του Πανσερραϊκού, λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων στην Κρήτη, κάτι που τον κρατά γεωγραφικά εκτός συλλόγου. Ο γεννημένος το 2000 και ύψους 1,88 γκαρντ, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει την εμπειρία των Εθνικών κατηγοριών αφού έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό και τους Ίκαρους Σερρών στη Γ’ Εθνική και την Β’Εθνική κατηγορία, ενώ ανήκε και στο δυναμικό των ακαδημιών της ομάδας του Άρη.

Η απώλεια του Κάτου δεν αποτελεί ευχάριστο γεγονός για τον Στέργιο Ποργιόπουλο, όμως ο τεχνικός των «λιονταριών» και οι συνεργάτες του κινούνται μεθοδικά και χωρίς βιασύνη για να βρουν τους παίκτες που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στην Β΄Εθνική.

Μέσα από την ανακοίνωση τους οι «κιτρινόμαυροι» καλωσορίζουν το νέο «κοπέλι» αναφέροντας: “Γρηγόρη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr