Αποχώρησε από την Ελπίδα Σκουτάρεως ο Καστριτσέας – Μεταγραφές εάν…

Αποχώρησε από την Ελπίδα Σκουτάρεως ο Καστριτσέας - Μεταγραφές εάν...

Ακόμη μία απώλεια μετρά το ρόστερ της Ελπίδας Σκουτάρεως, καθώς όπως ανακοίνωσε το “τριφύλλι” μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου λύθηκε η συνεργασία με τον Λεωνίδα Καστριτσέα.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ζήτησε να αποχωρήσει, ίσως επειδή δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στα πρώτα ματς και όπως είναι λογικό οι επιλογές του Απόστολου Στύλου περιορίζονται και άλλο.

Στην Ελπίδα περιμένουν τα επίσημα αποτελέσματα των μαγνητικών εξετάσεων των Νίρλα και Νικολίτσα, εκεί όπου θα διαπιστωθεί επακριβώς το διάστημα που θα μείνουν εκτός δράσης και ο Απόστολος Στύλος όταν ρωτήθηκε μετά το ματς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφές, καθώς οι απώλειες θα είναι αρκετές και το πρωτάθλημα δύσκολο. Πάντως η μεταγραφικής περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr