Αποχαιρέτησε “Magic” η Κάτω Καμήλα – Επαφές για τον αντικαταστάτη

Αποχαιρέτησε "Magic" η Κάτω Καμήλα - Επαφές για τον αντικαταστάτη

Τη λύση της συνεργασίας με τον “προπονητή των πρωταθλημάτων”, όπως  χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε η Δόξα Κάτω Καμήλας, λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Σκοτούσα που… έριξε την ομάδα από την κορυφή.

Η διοίκηση της ομάδας, με την ευκαιρία και της διακοπής του πρωταθλήματος, αποφάσισε να κάνει αλλαγή στον πάγκο για να βρει προφανώς αυτό το κάτι διαφορετικό που ψάχνει έχοντας φυσικά ως στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Μάλιστα ήδη οι διοικούντες βρίσκονται σε επαφές με διάφορους προπονητές και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να βρεθεί ο εκλεκτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της ομάδας μας, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γεώργιο Παπαδόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τα όσα πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα, καθώς και για την άνοδο αυτής στην επίλεκτη κατηγορία. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείουμε κάποια συνεργασία στο μέλλον!! Σεβασμός στον προπονητή των πρωταθλημάτων!!”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr