Αποχαιρέτησε τον coach Κομνίδη η Δόξα Ν.Σκοπού!

Αποχαιρέτησε τον coach Κομνίδη η Δόξα Ν.Σκοπού!

Αλλαγή σελίδας στον πάγκο της Δόξας Ν.Σκοπού, καθώς μετά από πέντε χρόνια ο προπονητής Κώστας Κομνίδης αποτελεί παρελθόν για τους “ασπρόμαυρους” αφού έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία, όντας ο άνθρωπος ο οποίος ήταν παρών από τα πρώτα βήματα επιστροφής της ομάδας στον χάρτη του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Κομνιδη. Ο Κωστας Κομνιδης αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια για την επαναφορά της ομάδας μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ένας άνθρωπος που αγάπησε όσο λίγοι την ΔΟΞΑ,δούλεψε σκληρά και έτυχε σχεδόν το απόλυτο,δυο ανόδους ,ένα πρωτάθλημα στην ανώτερη κατηγορία και μια εξαιρετική πορεία στη επίλεκτη. Υπήρξε Στυλοβάτης ώστε να δημιουργηθεί ένα όνειρο ετών, η ακαδημια μας που αριθμεί πλέον 62 παιδιά. Εξαιρετικός ως προπονητής μα πάνω από όλα εξαιρετικός ως άνθρωπος . Θα ειναι πάντα ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ιστορίας μας Και για πάντα στην καρδιά μας.

ΚΩΣΤΑ Σ’ ευχαριστουμε για όλα αυτά που πρόσφερες”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr