Αποχαιρέτησε τον Π.Σ Σέρρες ο Μεταλλίδης!

Αποχαιρέτησε τον Π.Σ Σέρρες ο Μεταλλίδης!Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στον πάγκο του Π.Σ Σέρρες, ο Λεωνίδας Μεταλλίδης ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης την αποχώρηση του, αναζητώντας πιθανόν κάποια νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα.

Αν μη τι άλλο η θητεία ήταν η καλύτερη δυνατή αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα μέσα σε δύο σεζόν κέρδισε την άνοδο από την Ανώτερη Κατηγορία στην Επίλεκτη, κατακτώντας την 3η θέση στον όμιλο της και φέτος έκανε μία εξαιρετική επίσης πορεία φτάνοντας μέσω των play off και πάλι στην 3η θέση, πίσω από τα δύο φαβορί για το πρωτάθλημα Εθνικό Σιδηροκάστρου & Α.Ε Χρυσού.

Μάλιστα το στοίχημα που κέρδισε είναι και η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, καθώς κυρίς αυτό ήταν το υλικό της ομάδας, με κορυφαίο παράδειγμα των Παναγιώτη Σιψή που έχει μπει στο στόχαστρο και ομάδων της Σούπερ Λίγκ.

Διαβάστε τι έγραψε στην ανάρτηση του στο facebook:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr