Αποχαιρέτησε την Ελπίδα Σκουτάρεως ο Δίνγκας!

Αποχαιρέτησε την Ελπίδα Σκουτάρεως ο Δίνγκας!

Με μήνυμα του στο Facebook, ο Σάκης Δίνγκας, ένας από τους πρωταγωνιστές της Ελπίδας Σκουτάρεως στην περσινή σεζόν και με καθοριστική προσφορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στην πορεία προς τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και στην εξασφάλιση της ανόδου, ανακοίνωσε την αποχώρηση του ευχαριστώντας άπαντες για τα δύο χρόνια που πέρασε σε αυτή την ομάδα-οικογένεια. Δείτε τι έγραψε:

“Όχι τρεις φωτογραφίες αλλα ούτε χίλιες δεν μπορούν να αποτυπώσουν τα τεράστια συναισθήματα που έζησα σε αυτή την ομάδα!!!! Όσες δυσκολίες και να παρουσιάστηκαν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια τις προσπεράσαμε!!! Γιατί όταν είσαι σε μια ομάδα αυτό είναι το ζητούμενο να νιώσεις τους άλλους οικογένεια!!! Για αυτό λοιπόν μετά από ενα ταξίδι 2 χρόνων θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Ελπίς Σκουτάρεως συμπεριλαμβανομένων σε αυτούς διοίκηση, προπονητές, παίκτες και τον κόσμο που με βοήθησαν και τους βοήθησα να εκπληρώσουμε κάθε στόχο που είχαμε θέσει εξαρχής!! Εύχομαι τα καλύτερα στο καινούργιο εμπόδιο που λέγεται Γ Εθνική και είμαι σίγουρος για αυτή την ομάδα ότι θα πετύχει τους στόχους της!!!”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr