Αποχαιρέτησε με νίκη ο Ορφέας τον κόσμο και τους Πεχλιβάνη-Ιωσηφίδη!

Αποχαιρέτησε με νίκη ο Ορφέας τον κόσμο και τους Πεχλιβάνη-Ιωσηφίδη!

Με πολλούς νεαρούς να αποδίδουν θαυμάσια και να ανταποκρίνονται στην περίσταση, αλλά μεγάλους πρωταγωνιστές το δίδυμο των παλιών (Πεχλιβάνης – Ιωσηφίδης), οι ασπρόμαυροι αποχαιρέτισαν με νίκη το κοινό τους, κερδίζοντας 81-74 τη Νεάπολη, προσφέροντας όμορφο θέαμα κατά διαστήματα, στο επίσημο μπασκετικό αντίο στα παρκέ, για τους δυο σπουδαίους Σερραίους αθλητές.

 

Λίγα λεπτά μετά τις βραβεύσεις των Κώστα Πεχλιβάνη και Σταύρου Ιωσηφίδη από τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Γκαβανόζη, ήρθε και το ροζ φύλλο αγώνα για να κλείσει με τις θετικότερες των εντυπώσεων η σεζόν σε ό,τι αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια.

 

Aξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι οι βραβευθέντες θα συνεχίσουν να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του Ορφέα Νέου Σκοπού αφού θα αξιοποιηθούν συνεχίζοντας σε προπονητικά πόστα και παραμένοντας μέλη της ασπρόμαυρης οικογένειας.

 

Ορφέας Νέου Σκοπού (Φώτης Κοκολιός): Πεχλιβάνης 30(6), Τσανάκας 3(1), Χατζηανδρέου 21, Ιακωβίδης 6(1), Χατζής 6, Ιωσηφίδης 4, Κουτσιαντζής 3(1), Χαβαλές 2, Σύρπας 4, Αξιαρλής 2, Καντζουρίδης, Δρουμαλιάς.

ΣΑΠΚ Νεάπολης: Καραγιαννάκης 16(2), Νικολαϊδης 6, Ζεϊμπέκης 2, Ταουκίδης 4, Χριστοδούλου 8, Χύτας 16, Χριστοφορής 10(2), Δημητρόπουλος 8(2), Τσιώρας 4, Φαρμάκης, Αποστολίδης.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr