Αποχαιρέτησε Δεμένικο, βλέπει Πολίτη για τα γκολπόστ ο Πανσερραϊκός!

Αποχαιρέτησε Δεμένικο, βλέπει Πολίτη για τα γκολπόστ ο Πανσερραϊκός!

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται ο Πανσερραϊκός προκειμένου να πλαισιώσει το για την ώρα δίδυμο των Ρίστιτς-Πορή, μετά την αποχώρηση και του Μανώλη Δεμένικου, ο οποίος ήρθε με ελπίδες, αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν μονίμως και εκτός αποστολής. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Δημήτρη Πολίτη.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας δεν άντεξε άλλο την κατάσταση που επικρατεί στον Παναιγιάλειο και αποχώρησε, χαρίζοντας μάλιστα τα δεδουλευμένα προκειμένου να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον Πανσερραϊκό, ο παίκτης έχει ενημερώσει πως είναι θετικός και πακετάρει βαλίτσες για βόρεια, αλλά θα πρέπει να περιμένει λίγο γιατί δεν είναι η μοναδική περίπτωση που δουλεύουν ταυτόχρονα οι Σερραίοι.

Ο Πολίτης που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, είχε 7 συμμετοχές φέτος, ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Κισσαμικού με τον οποίον είχε 4 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ζάκυνθο, όπου σε δύο σεζόν είχε 22 ματς.

 

πηγή: a-sports.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr