Αποφασισμένος για τη νίκη ο Απόλλων Παραλιμνίου κόντρα στον Τηλυκράτη

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Απόλλων Παραλιμνίου κόντρα στον Τηλυκράτη

Μπορεί η έναρξη των μπαράζ ανόδου να μην ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, τόσο λόγω της ήττας στον Βόλο, όσο και λόγω της εμφάνισης, που ήταν απόρροια της κούρασης και των προβλημάτων, ωστόσο το πιο κρίσιμο ματς… μέχρι το επόμενο είναι την Τετάρτη(2/5, 17:00), με τους Σερραίους να φιλοξενούν τον Τηλυκράτη Λευκάδας.


Αυτό το ματς θα δείξει και κατά πόσο η ομάδα του Παύλου Δημητρίου έχει μέλλον στην διαδικασία, όσον αφορά τουλάχιστον τον στόχο της ανόδου, καθώς με νίκη μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι και παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα από τον Τηλυκράτη ακόμη και για την 3η θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να φέρει επίσης άνοδο!

Αυτός είναι ο 3ος συνεχόμενος αγώνας της ομάδας μέσα σε μία εβδομάδα και είναι λογικό να υπάρχει αγωνία για το πως θα εμφανιστούν οι παίκτες από πλευράς δυνάμεων έχοντας 210′ στα πόδια τους στα δύο προηγούμενα ματς, ωστόσο υπάρχει πίστη και συγκέντρωση πως ο Απόλλων έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να πάρει αυτό που θέλει. Την ίδια ώρα και οι παίκτες στις μεταξύ τους συζητήσεις επισημαίνουν πόσο σημαντικό είναι αυτή την στιγμή να αφήσουν στην άκρη κούραση και προβλήματα και να βγάλουν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το πρωί της Πρωτομαγιάς με τον Τάντιτς να μπαίνει στην προπόνηση, ωστόσο θα φανεί την τελευταία στιγμή αν θα μπει και στο ματς. Κατά τα άλλα ο Μουτεσίδης πλέον κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή, ενώ εκτός παραμένει και ο Μασούρας.

Μάλιστα ο Απόλλων κάνει κάλεσμα και σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο των Σερρών να δώσει το παρών στο ματς και να στηρίξει την ομάδα γιατί εκπροσωπεί όλο το Νομό στην προσπάθεια ανόδου και χρειάζεται και την δική του βοήθεια.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τσετσίλας του Συνδέσμου Γρεβενών με βοηθούς τους Φαλτάκα και Μωυσιάδη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr