Αποσύρεται από τα play out η Ν.Ζίχνη!

Αποσύρεται από τα play out η Ν.Ζίχνη!

Μόλις έναν γύρο άντεξε στα play out ο Μέγας Αλέξανδρος Ν.Ζίχνης, καθώς όπως έγινε γνωστό από την Ε.Π.Σ.Σερρών η ομάδα αποσύρεται από την διαδικασία και έτσι οι αντίπαλοι της θα κερδίζουν στα χαρτιά τους βαθμούς στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια.

 

Έτσι και αλλιώς η συμμετοχή της ομάδας σε αυτά ήταν εξ αρχής αμφίβολη μετά την ανακοίνωση του προέδρου Άκη Τσιρώνα πως δεν προτίθεται να κατεβάσει την ομάδα και να συνεχίσει σε αυτήν, ωστόσο η επιμονή των Γιάννη Δρακούλη και Νίκου Μαδένη την οδήγησαν στα play out, αλλά μετά από πέντε ματς, τέσσερις ήττες και μία νίκη και από την στιγμή που ο Μέγας δεν θα απέφευγε τον υποβιβασμό πάρθηκε απόφαση για το “αντίο”.

 

Βέβαια αυτό θα επιφέρει βαθμολογικές απώλειες και για το νέο πρωτάθλημα στην Ανώτερη, ωστόσο αυτό μάλλον είναι το τελευταίο πρόβλημα που απασχολεί αυτή την στιγμή τους ανθρώπους της Ν.Ζίχνης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr