Αποστολόπουλος: «Όνειρο αυτό που ζω, να μείνω στο ρόστερ του Ολυμπιακού» (vid)

Αποστολόπουλος: «Όνειρο αυτό που ζω, να μείνω στο ρόστερ του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Σερραίος Απόστολος Αποστολόπουλος μίλησε για τον Ολυμπιακό και τις πρώτες μέρες του στην Αυστρία και τόνισε ότι ζει ένα όνειρο.

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Olympiacos TV, αναφέρθηκε στην προετοιμασία με τον Ολυμπιακό στην Αυστρία και στα δυο φιλικά που έχει παίξει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο νεαρός των Πειραιωτών αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων και τόνισε πως ζει ένα όνειρο, ενώ ελπίζει να μείνει τη νέα σεζόν στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή το ζω αυτό! Είναι κάτι σαν όνειρο για μένα, να βρίσκομαι στα αποδυτήρια με αυτούς τους παίκτες και να κάνω προπόνηση Μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα και έχω να μάθω πολλά ακόμα», δήλωσε στην κάμερα του Olympiacos.

«Τα παιδιά με καθοδηγούν, μου λένε τι να κάνω και μου λένε να μην έχω άγχος. Στόχος μου είναι να μάθω πράγματα και να κερδίσω όσο περισσότερα μπορώ και γιατί όχι, να μείνω και στο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Είναι όνειρο για μένα», πρόσθεσε.

Δείτε τις δηλώσεις του Αποστολόπουλου:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr