Απορρίφθηκε η προσφυγή των δευτεραθλητών! Κανένα θέμα οι μη αδειοδοτημένοι

Απορρίφθηκε η προσφυγή των δευτεραθλητών! Κανένα θέμα οι μη αδειοδοτημένοι

Κανονικά θα λάβουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League o Ηρακλής και η Βέροια χωρίς να πάρουν άδεια συμμετοχής. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή των ΑΟ Χαλκίδα, ΑΕ Καραϊσκάκης και την πρόσθετη παρέμβαση της Δόξας Δράμας κατά της απόφασης της Football League περί διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος με 17 ομάδες.
Oι τρεις ομάδες ισχυρίζονται, μεταξύ άλλων, ότι κακώς παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα οι ΠΑΕ Ηρακλής και Βέροια και άλλες ομάδες καθώς δεν αδειοδοτήθηκαν και ότι πρέπει να αναπληρωθούν οι κενές θέσεις από τις δευτεραθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι ισχύει ο ΚΑΠ του 2016 στον οποίο δεν προβλέπεται συμπλήρωση της κενής θέσης στη Football League και αφετέρου η έλλειψη αδειοδότησης του Ηρακλή, της Βέροιας, του Αχαρναϊκού, του Πανσερραϊκού και της Αναγέννησης Καρδίτσας δεν επηρεάζει τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr