Απορρίφθηκε η έφεση της Αναγέννησης- Επιτέλους σέντρα στην Επίλεκτη

Απορρίφθηκε η έφεση της Αναγέννησης- Επιτέλους σέντρα στην Επίλεκτη

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του Οδυσσέα Αναγέννησης κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για την κλήρωση από την Ε.Π.Σ. Σερρών των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Επίλεκτης κατηγορίας και φυσικά η επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από ενάμιση μήνα είναι γεγονός.


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέστειλε σήμερα στην Ε.Π.Σ. Σερρών την απόφαση στην οποία αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμών 25/10-05-2017 απόφαση της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου «Οδυσσέα Αναγέννησης» κατά του υπ’ αριθμ. 6/31-03-2017 πρακτικού της Πειθαρχικής επιτροπής Ε.Π.Σ. Σερρών κατά του σωματείου 1. «Ασπίς Δραβήσκου» και 2. «Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής». Διατάζει την κατάπτωση του παραβόλου.

 

«Επιτέλους ξεκινάμε. Τα παιχνίδια της επίλεκτης ξαναρχίζουν» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής συμπληρώνοντας «θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα σωματεία για αυτήν την ταλαιπωρία. Ξέρετε ότι δεν ήταν δικιά μας η ευθύνη γιατί έπρεπε να περιμένουμε την απόφαση για την έφεση. Το απόγευμα θα κάνουμε τις κληρώσεις των πλέι οφ και των πλέι άουτ και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ωραία παιχνίδια με πολλούς φιλάθλους στα γήπεδα».

 

Η κλήρωση των πλέι άουτ θα ξεκινήσει στις 7:30μμ και των πλέι οφ στις 8:00 μμ στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Σερρών.

 

Πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr