Απορρίφθηκε η ένσταση-καταγγελία της Αναγέννησης!

Απορρίφθηκε η ένσταση-καταγγελία της Αναγέννησης!

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως απορρίπτεται η ένσταση-καταγγελία του Οδυσσέα Αναγέννησης κατά του κύρους του αγώνα Ασπίς Δραβήσκου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής εξέδωσε η Ε.Π.Σ.Σερρών βάζοντας ένα τέλος στο πρώτο επεισόδιο της υπόθεσης που αναστάτωσε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και μπλόκαρε την σέντρα σε play off και play out. Και λέμε πρώτο επεισόδιο, καθώς όπως τουλάχιστον είχε επισημανθεί πολλές φορές ο Οδυσσέας θα ασκήσει έφεση στην Δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και έτσι το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια… εκτός και αν γίνει έκπληξη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ, αποτελούμενη από τους: Μεταλλίδη Κωνσταντίνο, Νταούδη Κωνσταντίνο και Χιντερίδη Αναστάσιο, που συγκροτήθηκε με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών, συνεδρίασε στα Γραφεία της ΕΠΣ Σερρών στις 31-3-2017 ημέρα Παρασκευή και ασχολήθηκε με την εκδίκαση της ενστάσεως-καταγγελίας του ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κατά του κύρους του αγώνα ΑΣΠΙΣ ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή απέρριψε την ένσταση–καταγγελία του σωματείου ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου”.

 

Πάντως όπως έχουμε αναφέρει ξανά και για να μην δημιουργεί προσδοκίες η ανακοίνωση της απόφασης, η σέντρα στα play off και στα play out θα γίνει μετά το Πάσχα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr