Απολαύστε τον υπέροχο cafe illy μέσα απο τις προσφορές του Καφέ-Άνοδος!

Απολαύστε τον υπέροχο cafe illy μέσα απο τις προσφορές του Καφέ-Άνοδος!

Μηχανή espresso illy MITACA M8 + 90 κάψουλες illy ΔΩΡΟ! ΜΟΝΟ 69€

Στην προσφορά των 69€ περιλαμβάνονται: 1 μηχανή espresso MITACA m8 & 90 κάψουλες illy MITACA MPS.

Η κάψουλα illy MITACA MPS περιέχει το αψεγάδιαστο χαρμάνι illy, 100% ARABICA, σε προστατευμένο περιβάλλον.

Με την ειδικά σχεδιασμένη κάψουλα και την προηγμένη τεχνολογία της μηχανής MITACA m8 εύκολα και γρήγορα παρασκευάζετε έναν τέλειο, αρωματικό espresso με πυκνή κρέμα και δεμένη υφή.

Μηχανή espresso illy Francis Francis X7 + 126 κάψουλες illy ΔΩΡΟ! ΜΟΝΟ 122€

ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΕΥΣΗΣ…

Η μηχανή espresso illy Francis X7.1 με σύστημα iperespresso είναι συλλεκτικής έκδοσης με retro design, αφιερωμένη σε εκείνους που βιώνουν τον καφέ ως την υψηλότερη έκφραση της δημιουργικότητας.

Δημιουργήστε το τέλειο ρόφημα espresso ή cappuccino με την απόλυτη μηχανή iperespresso illy για κάψουλες! Η πρωτοποριακή Francis X7.1 με σύστημα iperespresso είναι εύχρηστη, με retro design, για τον αυθεντικό ιταλικό καφέ espresso ή cappuccino εύκολα και γρήγορα, στο σπίτι σας!

Δέχεται τις κάψουλες καφέ illy iperespresso μοναδικής τεχνολογίας, για τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά! Με το μοναδικό τους χαρμάνι από εκλεκτές ποικιλίες καφέ (χαρμάνι illy 10 διαφορετικών τύπων από 100% Arabica), έχετε  τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα κρεμώδες ρόφημα espresso, stretto, normale ή lungo, αλλά και απολαυστικό cappuccino με αφρόγαλα, πάντα στη σωστή θερμοκρασία και πάντα υπέροχα αρωματικό.

Αποκτήστε τη μηχανή espresso illy Francis X7.1 με σύστημα iperespresso στο χρώμα που προτιμάτε (μαύρο, λευκό ή κόκκινο) και ανακαλύψτε μια γεύση και ένα έντονο άρωμα πέρα από κάθε φαντασία, που θα σας προκαλέσει να ονειρευτείτε ακόμα και μετά το ξύπνημα.

Μηχανή espresso illy Francis Francis Y7 + 14 κάψουλες illy ΔΩΡΟ! ΜΟΝΟ 49€

Δημιουργήστε τέλειο espresso στο σπίτι με τη μηχανή illy FrancisFrancis Υ3, σε υπέροχo κόκκινο χρώμα.

FrancisFrancis Υ3 είναι ανώτερη από μια κοινή καφετιέρα εσπρέσσο σε μια σειρά από σημεία: κορυφαίο ιταλικό designcompact και εύχρηστο μέγεθοςπραγματική πίεση 15 barπλούσια κρέμα.

Το κυριότερο όμως πλεονέκτημα της Y3 είναι ότι είναι σχεδιασμένη ειδικά για το σύστημα κάψουλας illy iperespresso. Οι κάψουλες iperespresso είναι ένα ορόσημο στην ιστορία της illy και του espresso: χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία τους φέρνουν την ασύγκριτη εμπειρία illy στο σπίτι σας.

Με το μοναδικό τους χαρμάνι από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ (χαρμάνι 10 διαφορετικών τύπων από 100% Arabica), έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε espresso strettonormale ή lungo, με πλούσια κρέμα, έντονο άρωμα, πάντα στη σωστή θερμοκρασία και πάντα απολαυστικό. Με την ευκολία που σας προσφέρει η μηχανή espressoY3, τώρα μπορείτε να γίνετε κι εσείς homebarista!

Αποκτήστε τώρα την FrancisFrancis Y3, στο κόκκινο χρώμα του πάθους για αυθεντικό espresso. Κάντε τη δική σας με δώρο 14 κάψουλες iperespresso flowpack.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr