Αποκόμισαν εμπειρίες και το χάρηκαν με την ψυχή τους όλοι στο Alexandra Basketball camp !

Αποκόμισαν εμπειρίες και το χάρηκαν με την ψυχή τους όλοι στο Alexandra Basketball camp !

Άκρως επιτυχημένο κρίνεται το Alexandra basketball camp, που διεξήχθη από τις 23 του μήνα μέχρι τις 29. Με επικεφαλή τον Παναγιώτη Σπανό για άλλη μια χρονιά τα παιδιά έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη παρά την κούραση από τις καθημερινές προπονήσεις, τα διαγωνιστικά και τους αγώνες που κρατούσαν μέχρι αργά το βράδυ. 218 παιδιά έδωσαν το παρών και ευχαριστήθηκαν την κάθε στιγμή έχοντας άψογη συνεργασία με τους προπονητές τους.

 

 

 

 

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά, που το camp έλαβε χώρα στις κατασκηνώσεις Alexandra καθώς τα προηγούμενα χρόνια οι κατασκηνώσεις του Τζιώνη φιλοξενούσαν το camp που διοργανώνει ο Παναγιώτης Σπανός. 12 προπονητές μεταξύ των οποίων και ο νέος προπονητής των Ικάρων,Γιάννης Κακιούζης παρεβρέθηκαν στην κατασκήνωση.

Προπονητές: Σπανός,Κακιούζης,Σίσκος,Κηρύκος,Γκούτζιας,Αρχοντίδης,Μάντζιος,Σπόντης,Γεωργιανός, Παπαδόπουλος, Δαλαγκόζης,Κάτος.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr