Αποκτά χρώμα το Δημοτικό στάδιο Σερρών!

Αποκτά χρώμα το Δημοτικό στάδιο Σερρών!

Οι εργασίες ανακατασκευής του ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Σερρών βαίνουν σε καλό δρόμο. Μετά την χρονοβόρα αλλά απαραίτητη διαδικασία για την προετοιμασία του υποστρώματος, ήρθε η ώρα να αποκτήσει και χρωματισμό, παίρνοντας σιγά σιγά την τελική του μορφή (δείτε βίντεο από τις εργασίες).

Το νέο ταρτάν θα είναι χρώματος μπλε και όχι κεραμιδί όπως έχει συνηθίσει ο θεατής, αφού η νέα μόδα των πλέον εκσυγχρονισμένων αθλητικών εγκαταστάσεων χρησιμοποιούν το μπλε που μοιάζει πιο ευνοϊκό-ξεκούραστο στο μάτι του κόσμου και των αθλητών.

Ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου αναμένεται να διαρκέσει περίπου ένα μήνα, συνεπώς ο χρονικός ορίζοντας για να παραδοθεί το νέο ταρτάν στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης είναι ακριβώς μετά τον 15Αύγουστο.

Όπως έχουμε αναφέρει και μέσα από ρεπορτάζ μας το προηγούμενο διάστημα (διαβάστε εδώ), η ανακατασκευή του ταρτάν (του πρώτου μετά το 2004) αποτελεί το εφαλτήριο βήμα για την πλήρη αναμόρφωση του Δημοτικού σταδίου της πόλης καθώς δρομολογούνται ήδη οι επόμενες κινήσεις ώστε ο σερραϊκός κλασικός αθλητισμός να αποκτήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα το στολίδι που του αξίζει, έχοντας παράλληλα και τη δυνατότητα για διοργάνωση μεγάλων event του στίβου.

πηγή φωτορεπορτάζ: anexartitos.gr

Share