Αποκτά αντίπαλο στην μάχη της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Πανσερραϊκός;

Αποκτά αντίπαλο στην μάχη της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Πανσερραϊκός;

Μπορεί ο Πανσερραϊκός μέχρι τώρα να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ‘’ηχηρές’’ μεταγραφές στις οποίες έχει προβεί στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά υπάρχει μια ομάδα η οποία έχει βάλει και πάλι ως στόχο την άνοδο όπως φαίνεται. Πρόκειται για τον νεοσύστατη από την Ξάνθη Λεύκιππο που προσπάθησε πολύ ήδη από τον πρώτο χρόνο ίδρυσης του να ανέβει στην Γ΄εθνική.

Παρά το ικανότατο και γεμάτο ρόστερ της προηγούμενης σεζόν ωστόσο δεν κατάφερε στο Final 4 να κάμψει την αντίσταση της πολύ δυνατής Ελευθερούπολης (έχασε στις λεπτομέρειες) που κέρδισε άξια την άνοδο. Η περσινή ‘’αποτυχία’’ δεν πτόησε τους Ξανθιώτες που θα προσπαθήσουν περισσότερο για την άνοδο.

Η φερεγγυότητα και η γενικότερη κατάσταση στις τάξεις του Λεύκιππου μπορεί να αποβούν καθοριστικές για την επίτευξη των στόχων. Μια ομάδα με έναν πολύ αξιόλογο προπονητή , Κοκκινόπουλο, που πέρυσι ήταν στο πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής και με μεταγραφές για να καλυφθούν τα κενά της περασμένης σεζόν δείχνει πως ο Πανσερραϊκός (έστω και στα χαρτιά) θα έχει να προσπελάσει ένα δύσκολο εμπόδιο στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η ομάδα από την Ξάνθη έχει προχωρήσει σε 5 μεταγραφικές κινήσεις (Παλλάκης, Παϊτάρης, Στεργίου, Νυμφόπουλος, Νταβουλτζόπουλος) και όπως ακούγεται θα κάνει και μεταγραφή-έκπληξη. Όπως και να έχει το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και πέρα αυτών των δυο ομάδων και άλλες ομάδες έχουν διαμορφώσει πολύ αξιόλογα σύνολα που δεν θα περιοριστούν σε λόγο κομπάρσου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr