Αποθεώθηκε ο Γκέραρντ παρουσία Τσιφούτη & Ιορδανίδη! (pics)

Αποθεώθηκε ο Γκέραρντ παρουσία Τσιφούτη & Ιορδανίδη! (pics)

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε το Ηράκλειο στο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ. Ο Ολλανδός τεχνικός που έγραψε ιστορία με τον ΟΦΗ αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, που συνεργάστηκαν μαζί του ξέσπασαν σε λυγμούς, φορτισμένοι συναισθηματικά.

Τα «παιδιά»-πρώην παίκτες του ΟΦΗ, μεταξύ των οποίων και οι Σερραίοι Γιώργος Τσιφούτης και Νίκος Ιορδανίδης, αντιμετώπισαν τους «φίλους» του Γκέραρντ σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην έδρα, που έγραψε “λαμπρές σελίδες” με την Κρητική ομάδα, ο Ολλανδός τεχνικός.

Παρά τα προβλήματα υγείας, ο Ευγένιος Γκέραρντ δεν μπορούσε να λείψει από το ιστορικό αυτό παιχνίδι και η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ πυροδότησε ένα κύμα ενθουσιασμού και το σύνθημα, «δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ», ακουγόταν όλη την ώρα.

Είναι ενδεικτική η θέληση του Γκέραρντ για να μην χάσει το ματς αυτό, που ζητούσε «χαρτάκι» πριν τη σέντρα για να βγάλει την 11άδα του αγαπημένου του ΟΦΗ! Παρακολούθησε για 43 λεπτά τον αγώνα, πριν αποχωρήσει συγκινημένος από το γήπεδο.

Παιδιά Γκέραρντ: Σηφάκης, Χωσάδας, Γιαλαμάς, Μπεκιάι, Αγιομαμίτης, Αδάμος, Αθανασιάδης, Αναστασίου, Βάβουλας, Βασιλείου, Βέρα, Βλαστός, Γεωργαμλής, Δέδες, Δερμιτζάκης, Διγκόζης, Θωμαΐδης, Ιορδανίδης, Τσιφούτης, Καργιώτης, Κιάσσος, Κοζανίδης, Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Γκουλής, Παυλόπουλος, Πατεμτζής, Ίσις, Μαρινάκης, Πουρσανίδης, Μαχλάς, Νιόπλιας, Τζουγκάνοβιτς.

Φίλοι Γκέραρντ: Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Κωστούλας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γκόγκιτς, Κατεργιαννάκης, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος, Κωστένογλου, Κωφίδης, Λαγονικάκης, Μαλέκος, Μάρκος, Νταμπίζας, Τζόρτζεβιτς.

Δείτε εικόνες και από την παρουσία των δύο Σερραίων στην γιορτή…

Ίδιες στιγμές… 25 χρόνια μετά!

Τσιφούτης-Σαμαράς…

Στα αποδυτήρια Τσιφούτης & Ψαραντώνης!

Γεωργαμλής-Τζόλε-Τσιφούτης…

Ο Νίκος Ιορδανίδης με Γιάννη Αναστασίου…

Σαμαράς-Ιορδανίδης…

Δυνατή τετράδα με Κώτσιο-Ιορδανίδη στα άκρα…

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr