Απογοήτευση και προβληματισμός στις δηλώσεις τους… Πινιώτης-Νεντίδης!

Απογοήτευση και προβληματισμός στις δηλώσεις τους... Πινιώτης-Νεντίδης!

Εμφανώς απογοητευμένοι απο την ισοπαλία που έφερε ο Πανσερραϊκός, κόντρα στο Παραλίμνιο, εμφανίστηκαν με δηλώσεις τους, μετά το ματς, τόσο ο προπονητής των «λιονταριών» Νίκος Νεντίδης, όσο και ο μέσος Άγγελος Πινιώτης που μπήκε ως αλλαγή και έδειξε θετικά δείγματα γραφής. Αμφότεροι μίλησαν στο διαδικτυακό κανάλι του Πανσερραϊκού στο YouTube και δήλωσαν οτι είναι εσωτερική υπόθεση… η ανάκαμψη της ομάδας.

Μας παραξένεψε, άπαντες τους δημοσιογράφους που βρεθήκαμε στην αίθουσα τύπου (Δελής, Αναστασιάδης, Πολίτης, Γκουντούλας) το γεγονός, οτι ο Κύριος με ”Κ” κεφαλαίο Παύλος Δημητρίου, προπονητής του Απόλλωνα, δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα τύπου για δηλώσεις. Σε τηλεφωνική επικοινωνία συναδέλφου μαζί του, καταλάβαμε οτι δεν ενημερώθηκε σωστά… Πιστεύουμε, οτι το φταίξιμο προφανώς δεν είναι δικό του και δεν θα προσέβαλε ποτέ τον προπονητή του Πανσερραϊκού αλλά η απουσία του δημιούργησε ερωτηματικά, εν γένει στα γραφεία των «κόκκινων».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEOS

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr