Απετράπη παραίτηση Χριστοφορίδη στο Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών!

Απετράπη παραίτηση Χριστοφορίδη στο Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών!

Την παραίτηση του Χριστόφορου Χριστοφορίδη απέτρεψαν οι σύμβουλοι της ΕΠΣ Σερρών που συμμετείχαν στο Δ.Σ. της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση των συμβούλων που συμμετείχαν στο καθιερωμένο Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών το βράδυ της Τρίτης επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης πρέπει να υποβληθεί σε μια επέμβαση, είπε στους συμβούλους ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να ασκεί τα καθήκοντα του το επόμενο διάστημα και πως θα ήταν καλό να παραιτηθεί.

Η αντίδραση των μελών του Δ.Σ. ξάφνιασε ευχάριστα τον έμπειρο παράγοντα που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του. Όλοι με μια φωνή είπαν στον Χριστόφορο Χριστοφορίδη ότι δεν επιθυμούν να παραιτηθεί, είναι κάτι ανθρώπινο και ότι μπορεί να καλυφθεί το κενό του για το επόμενο διάστημα.

Έτσι σύμφωνα με το καταστατικό τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη θα αναπληρώσουν οι δύο Αντιπρόεδροι, ο Α Αντιπρόεδρος Χρήστος Αγριανίδης και ο Β Αντιπρόεδρος Χριστόφορος Τερζίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr