«Απεργία» στον Πανσερραϊκό, δεν έγινε η προπόνηση – Ρεπό το Σαββατοκύριακο

«Απεργία» στον Πανσερραϊκό, δεν έγινε η προπόνηση - Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Νέα προβλήματα προέκυψαν στον Πανσερραϊκό με τους παίκτες να προχωρούν σε απεργία στην προπόνηση της Παρασκευής.  Οι «κόκκινοι» ενημέρωσαν τον Σάκη Αναστασιάδη πως δεν θα συμμετέχουν στην προπόνηση επειδή η διοίκηση «τους χρωστά χρήματα» και τους είχε υποσχεθεί ότι σήμερα θα έπαιρναν προκαταβολές ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι άνθρωποι της διοίκησης οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι το αργότερο τη Δευτέρα θα μπούνε τα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, θα πληρωθούν οι παίκτες και μάλιστα έκαναν ενέργειες για να μεταβεί η ομάδα την Τετάρτη στο Βώλακα για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μάλιστα ο Χρήστος Κοράκης είχε συνάντηση με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο. Οι παίκτες όμως (κυρίως οι παλαιότεροι) είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν άλλο υπομονή ακούγοντας κάθε μέρα και διαφορετική ημερομηνία για να εισπράξουν χρήματα (μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ) και αποφάσισαν να κάνουν απεργία μέχρι να πληρωθούν.

Άνθρωποι της διοίκησης συναντήθηκαν με τους παίκτες για να λυθεί το πρόβλημα(άλλωστε με τους περσινούς παίκτες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις), ο Πανσερραϊκός πάντως είναι στο… κόκκινο και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Η θέση της ΠΑΕ όπως τη μετέφερε στην ΕΡΤ Σερρών ο Νομικός σύμβουλος Άκης Τρέντσιος είναι ότι δόθηκε ρεπό στους παίκτες το Σαββατοκύριακο. Άρα δεν θα γίνει το φιλικό στη Σκοτούσσα κόντρα στην Καρπερή. Από την ΠΑΕ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τη Δευτέρα θα μπούνε χρήματα στα ταμεία της και θα λυθεί το θέμα.

 

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr