Απελευθερωμένος από το άγχος κόντρα στην Λαμία(22/4, 15:00, EΡΤ3)

Απελευθερωμένος από το άγχος κόντρα στην Λαμία(22/4, 15:00, EΡΤ3)

Χωρίς άγχος, χωρίς φόβο και με κίνητρο για μία καλή εμφάνιση και ζητούμενο πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα από τα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας την Λαμία, στην επιστροφή όλων σε δράση μετά την διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα.

 

Το ποια ομάδα θέλει περισσότερο τη νίκη δε χωρά συζήτηση, απλά και οι “κόκκινοι” έχοντας επιθυμία να τερματίσουν αν είναι δυνατόν τουλάχιστον στην 7η θέση, θα επιδιώξουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, γνωρίζοντας πάντα τη δυσκολία της αποστολής.

 

Μάλιστα ο Παναγιώτης Διλμπέρης έχει και αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει έχοντας εκτός μάχης των τιμωρημένο Γκούρτσα και τους τραυματίες Βοσκόπουλο και Στέβιτς. Αντιθέτως επιστρέφουν οι Φουσού και Ντοράγκι που εξέτισαν τις ποινές τους. Οι Παπατζίκος, Φουσού, Κανούλας φαίνεται πως έχουν προβάδισμα για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο αρχικό σχήμα, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι: Ρίστιτς, Μέλκας, Ντοράγκι, Ιωαννίδης, Ταχματζίδης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Καψάλης, Σιάκκας, Τζέσι Φουσού, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κάκκο, Κανούλας, Πόζογλου, Τσούτσης και Άντριτς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr