Απαντούν οι Ίκαροι ως οφείλουν στις ”σκόπιμες προκλήσεις”…

Απαντούν οι Ίκαροι ως οφείλουν στις ''σκόπιμες προκλήσεις''...

Το ΔΣ των Ικάρων, αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση για να βάλει τα πράγματα στην θέση του, μετά τις αστείες προκλήσεις που δέχεται το σωματείο, από εμπαθή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, σχετικά με τις ώρες προπονήσεων των «κυανοκίτρινων» ακαδημιών.

 

Ο σύλλογος των Ικάρων ως όφειλε, διότι σε αυτή την χώρα, η αδιαφορία στις προκλήσεις και τις αστειότητες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία, από τους «πονηρούς», απέστειλε σήμερα σε όλα τα ΜΜΕ ανακοίνωση που δίνει την δική της απάντηση στο σχετικό «ζήτημα».

 

Γιατί άραγε, όλοι αυτοί οι «φωστήρες» της δημοσιογραφίας, που δήθεν κόπτονται για το κάλο του Σερραϊκού αθλητισμού, ανακινούν θέματα χωρίς να υπάρχουν… αντί να προβάλουν την ουσία, που είναι η επάνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες, τόσο των Ικάρων όσο και του Πανσερραϊκού;

 

Το SSNξεκαθαρίζει έντιμα ότι, προβάλει κάθε ανακοίνωση ή έγγραφο, που έρχεται στο emailτου ’’Serressport@gmai.com’’, στα 5 χρόνια λειτουργίας του και φυσικά πάντα φροντίζει για την αντικειμενική προβολή όλων των Σερραϊκών σωματείων ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Εάν δεν υπάρχει ενημέρωση από κάποια πλευρά αυτό δεν άφορα τους συντάκτες μας αλλά αυτούς που διακινούν επιλεκτικά την ΄΄είδηση΄΄.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τα όσα λέγονται και αναπαράγονται ΣΚΟΠΙΜΩΣ στο διαδίκτυο, σχετικά με τις παραχωρήσεις ωρών στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, αλλά και την τουλάχιστον ατυχή τοποθέτηση των ανθρώπων που ασχολούνται -κατά δήλωσή τους- με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΌΣ, περί «αβανταρίσματος» της ομάδας μας από τον κ. Χατζημαργαρίτη Μαργαρίτη (Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.) θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

  • Μετά από 10ετίες σκληρής και επίπονης δουλειάς, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες Ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα.
  • Από τον Σύλλογό μας αναδείχθηκαν αθλητές, οι οποίοι κατέκτησαν Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών (Ανδρικού, Εφηβικού , Παιδικού). Πολλοί από αυτούς πρωταγωνίστησαν και κάποιοι πρωταγωνιστούν ακόμη, στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται, στελέχωσαν δε όλες τις Εθνικές και Προεθνικές ομάδες, εφήβων και παίδων (Τότσιος Κώστας, Καρύδας Σάκης, Νικάκης Ντίνος, Μάνος Γιάννης, Σιώσης, Βασίλης, Δημητρακάς Ευάγγελος, Καραμπέκης Δημήτριος κλπ.).
  • Ο Σύλλογός μας είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που πρωταγωνίστησε επί σειρά ετών στην Α2 Εθνική κατηγορία και έφτασε μια ανάσα από την Α1, δείχνοντας σε όλη την τοπική κοινωνία την όρεξη και το μεράκι για μπάσκετ που υπάρχει στους ανθρώπους που τον διοικούν.
  • Μετά από 32 χρόνια λειτουργίας ο Σύλλογός μας δε χρειάζεται κανένα «αβαντάρισμα», απλά χρειάζεται τον σεβασμό που αναλογεί στις επιτυχίες του. Για το συγκεκριμένο θέμα των ωρών προπόνησης, είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως τα υφιστάμενα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Σερρών, δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν τον συνολικό όγκο των παιδιών που γυμνάζονται. Ως εκ’ τούτου οποιοδήποτε νέο αίτημα για παραχώρηση επιπλέον ώρας προπόνησης για κάποια παιδιά (από οποιοδήποτε σωματείο συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας) ουσιαστικά συνεπάγεται και αντίστοιχο αίτημα «αποβολής» άλλων παιδιών από τον ίδιο χώρο. Για να εκλείψουν τέτοιες εκφράσεις, οι οποίες μόνο κακό κάνουν στον αθλητισμό καλό είναι πρώτα να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Οι Ίκαροι σεβόμενοι την ιστορία όλων των συλλόγων, επιδιώκουν και επιζητούν την συνεργασία εκεί που υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. των Ικάρων

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr