Απαγορεύτηκε η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς του Άρη!

Απαγορεύτηκε η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς του Άρη!

«Στοπ» έβαλε ο Γιώργος Βασιλειάδης στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Άρη προς τις Σέρρες για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο, ωστόσο αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι και η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων προς τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αν και όπως είχε ειπωθεί από πλευράς “λιονταριών” θα υπήρχε εκδοτήριο έξω από το γήπεδο προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετηθούν. Βέβαια λογικά θα υπάρχουν μεμονωμένα φίλαθλοι του Άρη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα ποδοσφαίρου της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017 -2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», που διεξάγεται αύριο (10 Φεβρουαρίου 2018) και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr