Απίστευτο! Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτης!

Απίστευτο! Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτης!

Kατά την διάρκεια του καλοκαιριού κάναμε λόγο για την επιλογή του Ολυμπιακού να τον φέρει πίσω από τον Πανιώνιο και να του δώσει την ευκαιρία να είναι ο υπ’ αριθμόν “2” τερματοφύλακας του. Μόλις πριν από λίγες ημέρες βλέπαμε τα πανηγύρια με τους συμπαίκτες του μετά την κλήρωση του Champions League! Και όμως ο Ολυμπιακός στο… και πέντε της μεταγραφικής περιόδου άφησε ελεύθερο τον Σερραίο τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ήταν δεδομένο πως μετά την απόκτηση του Προτό την τελευταία ώρα των μεταγραφών, ο Γιαννιώτης δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής και πιθανόν να ζήτησε και ο ίδιος να μείνει ελεύθερος και οι “ερυθρόλευκοι” το έκαναν πράξη, με τον ίδιο να αναζητά πλέον την επόμενη ομάδα της καριέρας του, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο εξωτερικό. Έτσι και αλλιώς σε αρκετά πρωταθλήματα όπως στην Τουρκία, την Ρουμανία, το Ισραήλ, την Βουλγαρία, την Σλοβακία, την Τσεχία κ.α, η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμη ανοιχτή.

Θυμίζουμε πως ο Γιαννιώτης αποκτήθηκε το 2012 από τον Εθνικό Γαζώρου και δόθηκε δανεικός σε Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο, έχοντας πέρυσι με τον τελευταίο 36 συμμετοχές με εξαιρετικές εμφανίσεις και πανηγυρίζοντας την έξοδο στην Ευρώπη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr