Απέκτησε και Φιλέντα η Δόξα Κ.Καμήλας!

Απέκτησε και Φιλέντα η Δόξα Κ.Καμήλας!

Μεταγραφών συνέχεια για την Δόξα Κ.Καμήλας, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Φιλέντα, με το νεαρό Σερραίο επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να συνεχίζει την πορεία του σε μία ομάδα που έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική την σεζόν που έρχεται.

O Φιλέντας είχε αποκτηθεί από τον Απόλλωνα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, τον Οκτώβριο του 2016 ως πρώτος σκόρερ της Επίλεκτης με τον Πανσουλιακό, πήρε ευκαιρίες από τον Παύλο Δημητρίου και πέρυσι και την χρονιά που ολοκληρώθηκε, πέτυχε κάποια γκολ, ωστόσο είχε μια ατυχία με έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός και έχασε τα play off.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκτά ακόμη ένα σημαντικό “όπλο” στα χέρια του για την επίθεση της ομάδας, μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Ζυγκερίδη, ο οποίος τελικά πήγε στον Λιθότοπο.ολοκληρωμένη προετοιμασία και να ξεδιπλώσει στη νέα χρονιά τις αρετές και το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr