Απέκτησε και τα αδέρφια Βασίλη & Γιάννη Καρυοφύλλη το Παραλίμνιο

Απέκτησε και τα αδέρφια Βασίλη & Γιάννη Καρυοφύλλη το Παραλίμνιο

Με το βλέμμα στραμμένο στο τοπικό πρωτάθλημα συνεχίστηκε η ενίσχυση του Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο οποίος μετά τα αδέρφια Τριανταφύλλου ένωσε ακόμη μία οικογένεια με την φανέλα του, καθώς οι Βασίλης και Γιάννης Καρυοφύλλης ντύθηκαν στα χρώματα της ομάδας.

Ο Απόλλων επανέφερε τον 20χρονο επιθετικό Γιάννη Καρυοφύλλη, τον οποίον και είχε αποκτήσει πριν από δύο χρόνια, δίνοντας τον δανεικό αυτό το διάστημα, έχοντας δει την εξαιρετική σεζόν που έκανε φέτος με τον ΑΟ Ψωμοτοπίου, με τον οποίον και πέτυχε 10 γκολ στην πρωτάθλημα της Επίλεκτης της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Ταυτόχρονα απέκτησε και τον 22χρονο μεσοεπιθετικό και αδερφό του Βασίλη Καρυοφύλλη, ο οποίος αγωνίζοταν επίσης στον ΑΟ Ψωμοτοπίου και πέτυχε 11 γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Γόνιμο, Δασοχώρι, Άνω Πορροΐα και Μεγαλοχώρι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr