Απάντηση Πανσερραϊκού για Στέβιτς: “99% δικαίωση στο CAS, καμία σχέση με την άδεια”

Απάντηση Πανσερραϊκού για Στέβιτς: "99% δικαίωση στο CAS, καμία σχέση με την άδεια"

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αντέδρασε στο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο το θέμα του Ντούσαν Στέβιτς αποτελεί “αγκάθι” για την αδειοδότηση της ομάδας και ενημέρωσε αφενός πως η ομάδα κατά 99% θα δικαιωθεί στο CAS, στο οποίο και έχει προσφύγει και αφετέρου πως δεν έχει καμία σχέση με την αδειοδότηση, καθώς το πλάνο προχωρά κανονικά. Αναλυτικά:

“Λόγω κάποιων δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το θέμα των υποτιθέμενων τροφείων του Dusan Stevic, θέμα για το οποίο έχουμε προσφύγει στο CAS και αναμένουμε την κατά 99% δικαίωση μας σύμφωνα με τον εξειδικευμένο νομικό μας, είναι τελείως αποκομμένο και άσχετο με το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας.
Το πλάνο της ομάδας μας για τον Δεκέμβριο προχωράει κανονικότατα.
Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε πράγματα και καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν αμφιβολίες στους φιλάθλους μας και να δημιουργούν αρνητικό κλίμα γύρω απ’την ομάδα μας”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr