ΑΟΣ-ΡΟΥΠΕΛ σε ένα ντέρμπι με… φαβορί!

ΑΟΣ-ΡΟΥΠΕΛ σε ένα ντέρμπι με... φαβορί!

Για το Σάββατο στις 18:00 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, καθώς Α.Ο.Σ και Ρούπελ τίθενται αντιμέτωπες στον ΟΒΑ σε ένα παιχνίδι, που παραδοσιακά έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Μπορεί η αυριανή αναμέτρηση, βάσει της εικόνας των δυο ομάδων να έχει φαβορί τον Α.Ο.Σ, αλλά το Ρούπελ έχει δείξει ότι στα ντέρμπι παρουσιάζεται “μεταμορφωμένο” προς το θετικό και επιπλέον έχει πιο ισχυρό κίνητρο, καθώς ξέρει πως με νίκη θα έχει σχεδόν εξασφαλίσει την είσοδο του στην τετράδα. Από την άλλη πλευρά ο πολύ καλός φετινός Α.Ο.Σ έχει εξασφαλισμένη την 3η θέση.

Και οι δυο πλευρές έχουν τα προβλήματα τους, ωστόσο το αυριανό παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.Ο coach των “πράσινων” θα έχει τις “γνωστές” ελλείψεις (Χορτομάρης Στ.,Λαλιώτης,Γιαννούλης), ενώ ο coach του Ρούπελ δεν μπορεί να υπολογίζει στα αδέρφια Ιωαννίδη, στον Πετρά και στον Αβραμίδη, ενώ αμφίβολος είναι και ο Νιφορίδης. Δημάδης και Γιαννούλης έχουν οριστεί ως “άρχοντες” του παιχνιδιού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr