ΑΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ… Νωρίς το πρώτο Σερραϊκό ντέρμπι!

ΑΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ... Νωρίς το πρώτο Σερραϊκό ντέρμπι!

Πρόκειται αναμφισβήτητα για το παιχνίδι της αγωνιστικής! Α.Ο.Σ και Πανσερραϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το Σάββατο στις 7 μ.μ στον ΟΒΑ Σερρών με τον Α.Ο.Σ να είναι τυπικά γηπεδούχος (και οι δυο ομάδες προπονούνται στο ίδιο γήπεδο). Πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί στην Ομόνοια ώστε να παρακολουθήσει το ντέρμπι. Βέβαια είναι πολύ νωρίς και για τις δυο ομάδες , καθώς σίγουρα καμία εκ των δυο δεν είναι 100% έτοιμη. Η πιο συγκεντρωμένη και παθιασμένη θα πάρει την νίκη και την ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

Από την πλευρά του Α.Ο.Σ ο Γιάννης Μπουτάκογλου “πονοκεφαλιάζει” , καθώς απόντες από την αναμέτρηση θα είναι ο Λαλιώτης και ο Βελίκης ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Γιαβρόπουλου, Παπαδόπουλου, Σταμπουλή, Γιαννούλη. Η συμμετοχή των τελευταίων στον αυριανό αγώνα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά τον Πανσερραϊκό ο Φώτης Κοκολιός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Δ.Χατζηανδρέου που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό από τα παρκέ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr