ΑΟΣ: Εύκολη νίκη κόντρα στην Ηράκλεια

ΑΟΣ: Εύκολη νίκη κόντρα στην Ηράκλεια

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 44-86 Α.Ο.Σ

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία και με την διαφορά δυναμικότητας να είναι σημαντική ο Α.Ο.Σ έκαμψε την αντίσταση της Ηράκλειας, η οποία υποχρεώθηκε στην 6η της φετινή ήττα έπειτα από 8 αγώνες. Το σύνολο του Γιάννη Μπουτάκογλου πέρασε ένα εύκολο απόγευμα και ανέβασε το ρεκόρ του στο 6-2. Οι γηπεδούχοι του Νίκου Μάντζιου μάλιστα παρατάχθηκαν με δυο σημαντικές απουσίες (Βάκας,Παπαδόπουλος) και αρκετά νεαρά παιδιά (γεννηθέντες 2003) αγωνίστηκαν πάρα πολύ χρόνο κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενοι με άνδρες.

Ο αγώνας…

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν “σαρωτικοί” στο γήπεδο της Ηράκλειας μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση. Με πρώτο δεκάλεπτο 6-23 και ανάπαυλα 22-49 τα πράγματα είχαν πάρει από πάρα πολύ νωρίς τον δρόμο τους με το δεύτερο μέρος να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Και οι δυο ομάδες καλούνται να αφήσουν πίσω τους το σημερινό παιχνίδι και να κοιτάξουν την συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 6-23,22-49,26-70,44-86.

Ηράκλεια (Μάντζιος): Ατλάσης 4,Μπαμπαχμίδης 2,Αποστολάκης,Μέσσας 4,Παναγιωτίδης 2,Κουρέας 6(1),Μιντσώκης 3,Κουτσάκης,Κούτλης 19(2),Κουντουράς 3,Γυμνόπουλος 1.

Α.Ο.Σ (Μπουτάκογλου): Σταμπουλής 4,Λαδιάς 1,Μποζουτσίδης 3(1),Κυριακόπουλος 8,Τερζής 8,Παπαδόπουλος 4,Κούτσας,Τζουμαϊλής 2,Ασημάκης 29(1),Καρακώστας 11(1),Γιαβρόπουλος 11(2),Χορτομάρης Γ. 3(1).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr