ΑΟΣ: «Είστε η ντροπή του ΚΑΟΔ»

ΑΟΣ: «Είστε η ντροπή του ΚΑΟΔ»

«Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. αισθάνεται υποχρεωμένος να απαντήσει στα υποτιμητικά σχόλια που έκανε εις βάρος της ομάδας και του προπονητή, κ. Γιάννη Μπουτάκογλου, ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ΚΑΟΔ, Πελέχρας Σπυρίδων.
http://www.serresbasket.gr/2018/01/blog-post_28.html#more

“Κύριε Πελέχρα τέτοιου είδους συμπεριφορές ντροπιάζουν ένα ιστορικό σωματείο όπως πράγματι είναι ο ΚΑΟΔ. Επειδή όμως όπως καταλάβαμε από τα γραφόμενά σας είστε άσχετος από μπάσκετ σημειώνουμε τα εξής:

Ο Α.Ο.Σ. ιδρύθηκε το 1975 και έβγαλε σπουδαίους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι κατέκτησαν Πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά Κύπελλα και φόρεσαν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Δυστυχώς όπως πάλι αντιληφθήκαμε δεν πρέπει να γνωρίζετε ανάγνωση, διότι στις δηλώσεις του ο κ. Μπουτάκογλου όχι μόνο δεν μείωσε τον ΚΑΟΔ, αλλά αντιθέτως ανέφερε ότι ήταν ένας δυνατός αντίπαλος στο μεταξύ μας παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο στη Δράμα.

Ο προπονητής μας αγωνίσθηκε 20 χρόνια στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κάνοντας φιλίες με παίκτες και προπονητές σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ΚΑΟΔ κάθισε πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας προκαλώντας διαρκώς όλα τα μέλη της αποστολής του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ.

Η προσπάθειά σας να «δυναμιτίσετε» την ατμόσφαιρα στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα πέσει στο κενό, διότι εμείς νοιαζόμαστε για το καλό του αθλήματος δίχως συκοφαντίες και προσβολές.

Ελπίζουμε πολύ σύντομα τα υγιώς σκεπτόμενα μέλη της οικογένειας του ΚΑΟΔ να σας δείξουν την πόρτα της εξόδου”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr