Αξιοπρεπής Πανσερραϊκός!

Αξιοπρεπής Πανσερραϊκός!

 

Στο πρώτο φιλικό δεν κάνεις ποτέ ασφαλείς εκτιμήσεις. Στο πρώτο φιλικό δεν βγάζεις ποτέ συμπεράσματα. Στο πρώτο φιλικό δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα! Το γράφω πάντα σε κάθε πρώτο φιλικό που παρακολουθώ εδώ και 12 χρόνια, είτε άφορα το ποδόσφαιρο είτε το μπάσκετ.

 

Στο πρώτο φιλικό, χαζεύεις τους νέους παίκτες, προσπαθείς να διακρίνεις την βελτίωση των νεότερων σε ηλικία που προϋπήρχαν στο ροστερ και σχηματίζεις μια πρώτη εικόνα για τα σωματικά κυρίως προσόντα των πιτσιρικάδων που ζουν το όνειρο της πρώτης ομάδας. Αυτό συμβαίνει είτε παρακολουθείς την Ρέαλ Μαδρίτης στο Κατάρ είτε την Πανσερραϊκό με τον Δόξα στις Σέρρες.

 

Ο Πανσερραϊκός μπορεί και φέτος να ξεκίνησε με χαρακτηριστική καθυστέρηση την προετοιμασία αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα είναι «αργοπορημένος» στους επισήμους αγώνες, όπως πέρυσι. Τότε καθυστερήσαμε εμείς να μπούμε στο πρωτάθλημα και το πληρώσαμε, φέτος λογικά θα καθυστερήσει η λίγκα και αυτό δουλεύει υπέρ μας.

 

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είναι ένας κανονικός προπονητής Β΄ Εθνικής ( και πέρυσι είχαμε κανονικότατο προπονητή αλλά όχι για την Β΄ κατηγορία) αυτή την στιγμή με σημαντικές παραστάσεις από την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και από την προπονητική και το σημαντικότερο γνωρίζει καλά τα κατατόπια των Σερρών. Ήδη από τις δηλώσεις των παικτών και την πρώτη «ματιά» κατά την φιλοξενία μας στην προετοιμασία του Βωλακα συν το πρώτο φιλικό, διακρίνουμε διαφορές σε σχέση με πέρυσι στο αγωνιστικό κομμάτι.

 

Απαντώντας στα σχόλια κάποιων φίλων στα κοινωνικά δίκτυα του ‘’SSN’’ κοιτώντας το φετινό ροστερ σε σύγκριση περασμένων ετών, σίγουρα αυτός ο Πανσερραϊκός δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά… δεδομένων των συνθηκών η πρώτη εντύπωση δεν είναι αρνητική. Είδαμε μαχητικότητα, είδαμε νέα πρόσωπα που αν δέσουν… θα δώσουν και τέλος μια προσπάθεια από όλους, να γίνουν οι «κόκκινοι» ομάδα συνόλου και όχι προσώπων.

 

Άλλωστε προσωπικά, προτιμώ ένα πεντανοστιμο φαγητό κι ας έχει ταπεινά υλικά στη σύνθεση του, παρά ένα μέτριο γευστικά φαγητό με αισθητική και φαντασία…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr