Αξίζουν το τελευταίο χειροκρότημα οι “λιονταρίνες” στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι!

Αξίζουν το τελευταίο χειροκρότημα οι "λιονταρίνες" στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι!

03/04 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΥΛΑΙΑ 13:00

Το τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι δίνουν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού, οι οποίες είναι έτοιμες να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά διεκδικώντας και την 3η θέση.

Η ομάδα του Σπύρου Ιωαννίδη με ρεκόρ 10-6 έχει “κλειδώσει” την 4η θέση ενώ με νίκη κόντρα στην 3η στην βαθμολογία, Πυλαία θα ελπίζει ακόμη και για την τιμητική 3η θέση. Οι “κόκκινες” με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό finish (τελευταία αγωνιστική στην Καλαμαριά). Από την άλλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει και αυτή μια πολύ αξιόλογη πορεία ενώ κέρδισε με 67-54 και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Για άλλο ένα παιχνίδι οι “λιονταρίνες” θα αγωνιστούν χωρίς Χωλοπούλου και Δαμιανάκου. Το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) έχει οριστεί η προτελευταία αγωνιστική με τον κόσμο να καλείται να δώσει βροντερό παρόν στην τελευταία εντός έδρας “παράσταση”.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr