Αν όχι και τώρα, πότε; ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ(04/03, 15:00, Live SSN)

Αν όχι και τώρα, πότε; ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ(04/03, 15:00, Live SSN)

Σε μία συγκυρία που το περίφημο “ή ταν ή επί τας” μοιάζει η μοναδική προτροπή που μπορεί να δώσει κανείς στους παίκτες του Πανσερραϊκού ενόψει του “τελικού” με τον Παναιγιάλειο, τα “λιοντάρια” θέλουν μόνο νίκη την Κυριακή κόντρα σε μία ομάδα που επίσης δίνει την δική της μάχη για παραμονή, προκειμένου να μπούνε με το… δεξί στο πρωτάθλημα που όπως πολλάκις έχει ειπωθεί ξεκινάει τώρα για αυτούς.

Και φυσικά το εύκολο ερώτημα είναι, αν δεν βγάλουν τώρα στον αγωνιστικό χώρο τις δυνατότητες τους και το ταλέντο του, αν δεν δείξουν και τώρα πόσο πολύ το θέλουν, πότε θα το κάνουν; Μετά, πιθανόν να είναι ήδη πολύ αργά. Για αυτό και το ματς κόντρα στην ομάδα του Αιγίου που έχει τα δικά της πολλά και διάφορα προβλήματα έχει χαρακτήρα ” η ζωή μου, ο θάνατος σου”, αν και αυτός που “καίγεται” για τη νίκη και θα έχει σίγουρα περισσότερο άγχος είναι ο Πανσερραϊκός.

Μπορεί όλες αυτές οι ημέρες εξωαγωνιστικά να αναλώθηκαν στο τι γίνεται με την περίπτωση των παικτών που τέθηκαν εκτός ομάδας, στο αν θα γυρίσουν κάποιοι, όπως και έγινε με τους Ρίστιτς και Γκούρτσα και στην συνολική κακή ψυχολογία με τις συνεχόμενες ήττες, ωστόσο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προσπάθησε μιλώντας συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του να τους ανεβάσει την ψυχολογία και να πάνε ανεβασμένοι στο ματς.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συμπεριέλαβε 18 παίκτες στην αποστολή και εννοείται βρίσκονται σε αυτήν οι Ρίστιτς και Γκούρτσας, ενώ εκτός έμειναν πέρα από τους Βοσκόπουλο, Τσιμίκα, Ρούτση, Ιωαννίδη που παραμένουν εκτός ομάδας και οι Άντμαν, Πόρης, Ρούντοβιτς, Στέβιτς, Καπτέλι, Γιαξής, Σώμος, Πέτρου. Αναλυτικά η αποστολή: Ρίστιτς, Πολίτης, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Μακούσης, Σιάκκας, Χατζητερζόγλου, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Κάκκο, Κρητικός, Πόζογλου, Δούμτσος, Γκούρτσας, Εν’Νομό.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ…

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr