Αν θα ανοίξει το πέταλο; Ιδού η απόδειξη…! Δείτε το spot για τα διαρκείας!

Αν θα ανοίξει το πέταλο; Ιδού η απόδειξη...! Δείτε το spot για τα διαρκείας!

“Όλοι ρωτάτε αν θα ανοίξει φέτος το πέταλο… αυτή είναι η απάντηση”! Με αυτή την ατάκα συνοδευόμενη από την φωτογραφία με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-18 για τις Θύρες 5-6, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προανήγγειλε μετά από αρκετά χρόνια την λειτουργία του ιστορικού νοτίου πετάλου του Δημοτικού γηπέδου, το οποίο και αποτελεί την καρδιά των οργανωμένων και όχι μόνο φιλάθλων των “λιονταριών”, καθώς εκεί έζησαν όλες τις μεγάλες στιγμές φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα!

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης είχε πει προ καιρού σε δηλώσεις του πως οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί και απέμενε μόνο η τυπική παράδοση του έργου και όπως φαίνεται με την αλλαγή της ιδιοκτησίας και την επιστροφή των φιλάθλων στις θύρες τους, ο Πανσερραϊκός όντως αλλάζει ολοκληρωτικά.

Δείτε το spot για τα εισιτήρια διαρκείας που ετοίμασαν σπουδαστές του Ι.Ε.Κ ΑΛΦΑ!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr