Ανώτεροι οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα του Παγγαίου!

Ανώτεροι οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα του Παγγαίου!
Α.Ο.Σ. – Παγγαίο: 87-43
Δεν δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση του Παγγαίου ο Α.Ο.Σ. Οι «πράσινοι» ήταν πολύ ανώτεροι έναντι των αντιπάλων τους μπαίνοντας στη θέση του οδηγού από νωρίς στο παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 27-9, ενώ οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου 41-18.
Στη τρίτη περίοδο το «τριφύλλι» συνέχισε να απειλεί διαρκώς το καλάθι των φιλοξενούμενων και το δεκάλεπτο έκλεισε με 63-25. Στη τέταρτη περίοδο η τελική διαφορά υπέρ των γηπεδούχων ανέβηκε σε δυσθεώρητα ύψη.
Στη σημερινή αναμέτρηση έλαβε μέρος από πλευράς Α.Ο.Σ. ο νεαρός καλαθοσφαιριστής με καταγωγή από τη Νιγρίτα Γιώργος Μητρούδης, ο οποίος σπουδάζει στο ΤΕΙ Σερρών.
Διαιτητές: Γιαννούλης – Νέδογλου Ζ.
Δεκάλεπτα: 27-9, 41-18 (ημ.), 63-25, 87-43
Α.Ο.Σ. (Σιουσιουλούδης): Μητρούδης 16 (2), Χατζηστεφάνου 18, Κυριακόπουλος 6, Μπεντιούλης 8, Στόικος 7 (1), Χορτομάρης Γ. 3 (1), Στάμος 9 (3), Τερζής 10, Μπουτάκογλου 4, Ιωαννίδης Κ. 6, Χορτομάρης Σ., Καρακώστας.
ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ: Serresbasket.gr
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr