Αντεπίθεση Καρπερής & Δραβήσκου με μήνυση κατά Σαμουηλίδη!

Αντεπίθεση Καρπερής & Δραβήσκου με μήνυση κατά Σαμουηλίδη!

Στην αντεπίθεση περνούν ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής και η Ασπίς Δραβήσκου εναντίον του Οδυσσέα Αναγέννησης και κυρίως εναντίον του προέδρου Γιώργου Σαμουηλίδη, με αφορμή την ένσταση που κατέθεσε ο τελευταίος κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα βάζοντας φωτιά στα play off! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, πριν από λίγη ώρα οι πρόεδροι των δύο ομάδων Δημήτρης Ράπτης και Άγγελος Μπρούντζιος υπέβαλλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του, μετά τα όσα επίσημα καταλογίζει στην καταγγελία που κατατέθηκε στην Ε.Π.Σ.Σερρών.

 

Μετά την υποβολή της μήνυσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών αναμένεται να αναζητηθεί ο πρόεδρος του Οδυσσέα Αναγέννησης και να ακολουθήσει η νόμιμη και προβλεπόμενη διαδικασία.

 

Όπως γίνεται κατανοητό το θέμα παίρνει… περίεργες διαστάσεις και το ζητούμενο είναι να μπορέσει η Ε.Π.Σ.Σερρών να κλείσει την υπόθεση και να ξεκινήσει ομαλά η διαδικασία των αγώνων σε play off και play out.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr