Αντίστροφη μέτρηση για την δήλωση συμμετοχής στον Πανσερραϊκό…

Αντίστροφη μέτρηση για την δήλωση συμμετοχής στον Πανσερραϊκό...

Ο Ιούλιος μας αποχαιρετά και οι διαδικασίες για τις αιτήσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League μπαίνουν στην τελική ευθεία, καθώς μέχρι την Παρασκευή 4 Αυγούστου όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν τη σεζόν 2017-18 στην διοργάνωση θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα και παράβολα.

Έτσι λοιπόν και ο χρόνος για τον Πανσερραϊκό μετράει αντίστροφα και λογικά μέχρι την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να κρατήσει ζωντανή την ομάδα, θα πρέπει να κάνει πράξη τα λεγόμενα του και να υλοποιήσει το πλάνο για την Football League, προκειμένου άμεσα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός στην συνέχεια γιατί τα περιθώρια στενεύουν.

Την Παρασκευή λοιπόν το τοπίο θα είναι ξεκάθαρο όσον αφορά τον χάρτη της κατηγορίας. Ο κ.Νικόλτσιος έχει ξεκαθαρίσει πως είναι σε αναζήτηση προπονητή και πιθανόν οι ανακοινώσεις να έρθουν μαζεμένες. Όσον αφορά τους παίκτες και από την στιγμή που δεν υπάρχει το δικαίωμα για ανανεώσεις, οι Ρίστιτς, Γκούρτσας, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης, Σιάκκας δεν μπορούν να συνεχίσουν.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr