Αντίο Παραλιμνίου στον Κοσμίδη – Συμφώνησε με τον Λευκώνα!

Αντίο Παραλιμνίου στον Κοσμίδη - Συμφώνησε με τον Λευκώνα!

Παρελθόν αποτελεί για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Δημοσθένης Κοσμίδης, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους και από την στιγμή που αυτό ήταν και το “θέλω” του ποδοσφαιριστή λόγω διαφορετικών επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο. Έτσι λοιπόν ο 28χρονος αμυντικός βρήκε τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη στο χωριό του, καθώς συμφώνησε την επόμενη σεζόν αν φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκώνα!

Αν μη τι άλλο αποτελεί μία σπουδαία επιτυχία για την ομάδα να πείσει τον Κοσμίδη να επιστρέψει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε και έτσι 10 χρόνια μετά και έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ Κ20, Θερμαϊκό, Πυρσό Γρεβενών, Οδυσσέα Αναγέννησης, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρας, Καβάλα, Πανσερραϊκό και Απόλλων Παραλιμνίου επιστρέφει στο τοπικό.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr