Ανοιχτό να πάει για μίνι προετοιμασία ο Πανσερραϊκός!

Ανοιχτό να πάει για μίνι προετοιμασία ο Πανσερραϊκός!

Η νέα εποχή στον Πανσερραϊκό μπορεί να μην έγινε ακόμη με κάθε επισημότητα, ωστόσο η έλευση του Περικλή Αμανατίδη και η τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων ήταν μόνο η αρχή. Ο νέος προπονητής των “λιονταριών” θα πιάσει δουλειά από το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να γνωρίσει την ομάδα του και ταυτόχρονα την προετοιμάσει για το ματς Κυπέλλου της Τρίτης κόντρα στον Εργοτέλη που θα είναι απλά ένα πολύ δυνατό φιλικό, με έπαθλο τους βαθμούς.

Πάντως με δεδομένο πως το πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει και μετά την 1η Οκτωβρίου υπάρχει σκέψη, όσο ακόμη είναι καλός ο καιρός, η ομάδα να μεταβεί για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα σε γειτονικό προπονητικό κέντρο για μίνι προετοιμασία, έτσι ώστε ο Αμανατίδης και οι συνεργάτες του να δουλέψουν καλύτερα με τους παίκτες, καθώς και αρκετοί προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο ρόστερ.

Θυμίζουμε πως μέσα στον Αύγουστο το θέμα της προετοιμασίας ήταν μονίμως στο τραπέζι των συζητήσεων, ωστόσο η έλλειψη πόρων απέτρεψε τους παίκτες να μεταβούν είτε στο Μπάνσκο, είτε στο Άγκιστρο, είτε στον Βώλακα για προπονήσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr