Ανοίγει το πέταλο για τους Σερραΐους στο ματς του Αβάτου με Πανσερραϊκό-5€!

Ανοίγει το πέταλο για τους Σερραΐους στο ματς του Αβάτου με Πανσερραϊκό-5€!

Έχοντας την συμπαράσταση αρκετών οπαδών του θα βρεθεί και στην Ξάνθη την Κυριακή ο Πανσερραϊκός. Με τους Σερραίους να ενημερώνουν τον Άρη Αβάτου για την παρουσία των φίλων τους.

Οι ιθύνοντες, του Ξανθιώτικου συλλόγου να δείχνουν σε πλήρη ετοιμότητα καθώς απο την στιγμή που ενημερώθηκε για την παρουσία των φίλων της Σερραϊκής ομάδας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα, προχώρησε στις απαιτούμενες κινήσεις ώστε το ματς να γίνει με όσο το καλύτερο δυνατό συνθήκες για τους φίλους των δύο ομάδων.

Έτσι όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Ξάνθης θα ανοίξει το πέταλο του γήπεδο του ΑΟΞ για την εξέδρα των φιλοξενούμενων με την είσοδο των φίλων του Πανσερραϊκού να γίνεται μόνο απο την Θύρα 1. Ενώ για τους Ξανθιώτες φιλάθλους θα είναι ανοιχτή η Θύρα 4 απ’ όπου και θα μπορούν να καθίσουν στην σκεπαστή. Αξίζει να σημειώσουμε πως η γενική είσοδος είναι στα 5 ευρώ.

πηγη:sportsaddict.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr