Ανοίγει το αυτοκινητοδρόμιο 4 Μαΐου! Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης!

Ανοίγει το αυτοκινητοδρόμιο 4 Μαΐου! Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης!

Όλη την εβδομάδα που διανύουμε, οι άνθρωποι του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, έχουν επιστρέψει…στην δουλειά και προσπαθούν να συντηρήσουν τις εγκαταστάσεις τους προκειμένου να υποδεχθούν τους φίλους τους και να είναι έτοιμοι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Προς το παρόν, θα ανοίξει η πίστα, αλλά όχι για να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες, με κόσμο, όπως ενημερωνόμαστε απο την επίσημη ιστοσελίδα(serrescircuit.gr) της σπουδαιότερης πίστας των Βαλκανίων.

Ανοιχτό μόνον για ατομικές προπονήσεις

Μετά τις πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις, σχετικά με την σταδιακή άρση των ληφθέντων περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του covid-19, και την απόφαση για την έναρξη λειτουργίας των υπαίθριων αθλητικών χώρων κι εγκαταστάσεων αποκλειστικά για ατομικές προπονήσεις το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα επαναλειτουργήσει από την Δευτέρα της επόμενης εβδομάδας 4 Μαΐου.  

Να σημειωθεί ότι το «πότε και πως ακριβώς» (τρόπος λειτουργίας κι ακριβές ωράριο) θα ανακοινωθούν προσεχώς, μετά και την ακριβή ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές περί των μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr